Vem är bäst på SEO Sökmotoroptimering i Stockholm / Sverige? 

Målet uppnått 191023. Hasan fick en featured snippet av Google. Vissa dagar är det oerhört skoj att jobba med SEO. 😎

Hasan Fransson är bäst på SEO i Stockholm / Sverige. “Beviset” ser ni till höger, i alla fall om man googlade den 23 oktober 2019. Det kan svänga snabbt, men att Hasan har lyckats komma högst upp när någon googlar frågan “Vem är bäst på SEO” är ett bevis på att han vet vad han håller på med.

Vill du ha hjälp av den som är “bäst på SEO” kan vi lösa det. Men ärligt talat, tror Hasan verkligen att han är bäst på SEO i Sverige? Njaaa, riktigt så enkelt kanske det inte är. Det är självklart med glimten i ögat som vi säger att Hasan Fransson är bäst på SEO.

Hur jobbar den som är bäst på SEO?

Den som utmärker sig inom SEO hantverket jobbar strategiskt, taktiskt och operativt samtidigt. Först måste man förstå, sedan lägger man upp en plan och så gör man själva optimeringen. Det är ganska enkelt om man är insatt i sökmotorvärlden. Som med allt annat krävs det tio tusen timmar för att bli bäst på SEO.

Dessutom underlättar det att bli bäst om man använder sig av de bästa SEO-verktygen. Vi använder några av dessa verktyg när vi optimerar och rapporterar vårt arbete till våra kunder.

Kan man bli bättre än bäst på sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering är svårt att tävla i då det är så många komponenter som förändras hela tiden. Dessutom är det omöjligt att säga att två hemsidor skulle vara identiska så förutsättningarna är aldrig exakt lika. Möjligtvis skulle man kunna skapa flera hemsidor med samma domännamn men olika toppdomäner. Lägger man dem på samma webbhotell och förser dem med likadan starttid skulle man kunna tävla i SEO.

Däremot tycker vi att det är oerhört roligt att vara kreativa och testa våra sökmotorkunskaper mot andra SEO-byråer. Testa att Googla SEO Stockholm.

Hur blev Hasan Fransson bäst på SEO i Sverige?

Hasan blev bäst på SEO genom hårt och idogt Googlande. All information är idag gratis och den som googlar flest gånger vinner. Sökmotorn är gratis att använda och informationen ges ut av alla möjliga företag. Kan man läsa och har tid är det inga konstigheter att bli bäst på SEO. Sedan måste man ju självklart tillämpa sina kunskaper som man tillskansar sig från alla sidor. Då kan man antingen prata in sig hos någon som äger en hemsida och vill ranka högre genom SEO eller så bygger man egna hemsidor som man kan laborera med.

Självfallet är det senare att föredra om man ska laborera och är i början på sin karriär. Det kan gå fel ibland med SEO-arbetet. Dock så är risken alltid större att inte jobba med SEO än att göra fel med SEO. Rankar du inte idag kommer du inte ranka imorgon heller om du inte gör något åt det.

Tre bra egenskaper om man vill jobba långsiktigt med sökoptimering

  • Tålamod
    Sökmotorer tuggar ständigt igenom miljontals hemsidor i jakt på det bästa resultatet för sökningen. SEO arbete kräver att man är tålmodig och kan vänta på att förändringar sker över lång tid. Den som tror att ändringar kommer ske direkt kommer att bli besviken. Man kan ha en tidshorisont på en vecka och en på två månader. Ser man att det har börjat hända saker efter en vecka kan man luta sig tillbaka lite och avvakta i två månader med just den sökfrasen. Därmed inte sagt att man ska sluta jobba med SEO. Ständiga förändringar och förbättringar är ett mantra som man bör sträva efter.

  • Struktur
    Det går att göra oerhört mycket när man börjar jobba med SEO. En av de viktigaste egenskaperna är att man jobbar strukturerat och dokumenterar eventuella ändringar man gör. Kan man då beta av de viktigaste sakerna först och komma till mindre förändringar längre ner på trappan är mycket vunnet. Struktur handlar om ordning och reda, dels på sidan som ska optimeras och dels på vad man ska prioritera.

  • Kreativitet
    En av sökparametrarna Google använder sig av är hur länge en besökare stannar på sidan. För att få dina besökare att stanna lång tid behöver du en dos kreativitet i ditt SEO-arbete. Kan du göra något för att dina besökare ska stanna längre är mycket vunnet. Kanske skapa något diagram? Ha en kort video? Någon gåta som ska lösas eller bara en bra bild som gör att dina besökare stannar upp så är chansen stor att du blir bättre på SEO än dina kollegor i branschen som också optimerar för att hamna högst.

Tänk på att SEO-arbete är långsiktigt och att resultatet kanske inte kommer direkt utan man bör rikta in sig på 4-6 månader för att kunna följa upp och analysera SEO-arbetet.

Men ärligt, hur vet man att man är bäst på SEO?

Du som läst så här långt förstår säkert att man inte kan bli bäst på SEO. Hela den här sidan är en tanke om att hamna högt upp med ett särskilt utdrag som jag kan använda som isbrytare när jag träffar människor.

För att bli världsbäst på något gäller det att hitta en obskyr del som ingen tävlar i så blir man bäst direkt då konkurrensen är obefintlig. Som killen jag träffade som vunnit VM i Segwayhockey. För det första krävs det en massa kapital för att köpa en massa segways, vilket utesluter 90% av jordens befolkning. För det andra krävs det en massa tid för att ägna sig åt sådana sporter, vilket utesluter resterande 9,9%. Så de gick och vann.

Hasan Fransson – bäst på SEO – uppdatering

Efter tre veckor sedan sidan om vem som är bäst på SEO lanserats hamnar vi på andra plats i sökresultatet. Målet är självklart att komma etta och få en så kallad “featured snippet” i toppen av sökresultatet. Är det målet uppnåeligt och kommer det ske år 2019? Japp, det gick!

Bästa SEO-företaget – kan man säga så?

Väldigt många söker på Google efter bästa SEO företaget. Det verkar finnas en oerhörd mängd SEO företag som lovar att ranka högt, att kunderna ska svämma in och sedan underlevererar. Vi på Raqs strävar efter att vara det bästa SEO företaget genom att alltid hålla vad vi lovar och inte lova sådant som du vill höra för att sedan göra dig besviken.

Vi kommer aldrig låsa in dig eller lura in dig i krångliga avtal. Även vi kan misslyckas med ett uppdrag då det inte finns några garantier med SEO. Men då säger vi iallafall till dig att det inte gick så bra med vår plan och ger dig förslag på hur man kan försöka igen.

Hasan Fransson - Bäst på SEO?

Vilket företag jobbar den som är bäst på SEO på?

Hasan Fransson jobbar med sökmotoroptimering på en webbyrå i Stockholm som han driver men arbetsplatsen är egentligen Internet. För en tid sedan satt han i Asien och utforskade vad den världsdelen hade att erbjuda. Så länge det fanns bra uppkoppling var det inga problem. Telia har nämligen erbjudande att man ringer som vanligt även från andra sidan jorden. Utmärkt.

Den stora utmaningen var tidsskillnaden som kunde ställa till det ibland. När det var morgon och arbetsdagen började för Hasan sov de flesta svenskar. Sedan kunde de ringa mitt i natten, alltså efter 20:00, för att ställa intressanta frågor. Ett tips är alltså att inte ha med barn när du ska jobba från andra sidan jorden.