Stängd dator_1500x1000px.jpg

Google certifierad webbyrå

Raqs är en Google certifierad webbyrå som har både djup och bred kunskap kring sökoptimering och annonsering på Google Ads. Vi har genomgått Googles tester för både sökmotoroptimering och annonsering i Google Ads och genom det blivit en Google certifierad webbyrå. Vad betyder det då? Det betyder att vi vet hur vi hjälper dig att synas mer på nätet och få fler kunder. Vi förbättrar din digitala närvaro.

Vad gör en Google certifierad webbyrå?

Google certifierad webbyrå

Vi hjälper dig med allt från att sätta en digital strategi till att skriva texten till dina annonser i Google Ads, alltså allt från den övergripande helheten till de praktiska detaljerna.

För att veta hur din digitala närvaro ser ut börjar vi med att analysera din hemsida. Vi kollar bland annat:

  • hur snabb din sida är

  • om sidan är korrekt byggd

  • om innehållet är tillräckligt och relevant

Baserat på den digitala strategi du har, som vi självklart kan hjälpa dig att ta fram, gör vi ett förslag på hur vi ska gå vidare för att öka din synlighet på nätet. Det kan innebära att vi ger förslaget om att du behöver en ny hemsida, justeringar på den befintliga, landningssidor för relevanta sökord eller en satsning på annonser i Google Ads. 

Släng inte pengar i sjön – gör bra landningssidor

Bra utformade landningssidor är en grund för både sökmotoroptimering och annonsering. Som Google certifierad webbyrå vet vi att det inte bara handlar om att synas på Google, du behöver också ta hand om dina besökare när de kommer in på din sida. Hänvisar du inte besökaren till en relevant landningssida där besökaren hittar vad de söker, slänger du pengar i sjön oavsett om du har lagt dem på annonser eller SEO, sökoptimering. 

En landningssida kommer sällan ensam

En landningssida för en annons och en landningssida gjord för sökoptimering är två olika saker. Sökoptimeringen kräver mycket och bra innehåll medan landningssidan för annonser behöver tydlighet och ofta lite mindre innehåll. Gemensamt för dem är att de ska ha en tydlig CTA, call to action, vilket betyder att du måste fundera ut vad målet för besökare på siten är. Vad vill du att de ska göra när de besöker din hemsida? Vill du att de ska genomföra ett köp, kontakta dig eller begära en offert?

Som Google certifiera webbyrå är det vårt jobb att se till att du får ut mest för pengarna. Men vi måste också ta hänsyn till hur din situation ser ut. Behöver du snabbt ha kunder och uppmärksamhet eller är du ute efter ett långsiktigt arbete som kommer att generera kunder lite längre fram? Kanske vill du ha hjälp med båda delarna. Värt att komma ihåg är att annonseringen ger resultat direkt medan SEO är ett arbete som görs långsiktigt. Det slutgiltiga resultatet av arbetet tar med andra ord ett tag att se, det är dock ett långsiktigt arbete som ofta är en bra investering i hemsidan. 

Vi bygger din hemsida

Har du ingen hemsida kan vi hjälpa dig att bygga en. Den blir från början en site som är säljande, snygg och sökoptimerad. Det betyder att vi anpassar sidan till de sökord och sökfraser som du vill synas på.

Välkommen till en flexibel, familjeägd och Google certifierad webbyrå i Stockholm.