hjälp med google.jpg
 

Marknadsföring på Google
– hamna högst

SEO – Optimera din hemsida

Sökmotoroptimering, eller SEO, handlar om att förtjäna sin plats i söklistorna. Rankningen påverkas av en mängd parametrar och det sker ständigt uppdateringar på området. Det är ett heltidsjobb att hålla reda på allt som påverkar en hemsidas placering i sökresultaten och många väljer därför att ta hjälp från experter.

Raqs webbyrå hjälper er att lägga upp en strategi för ert SEO-arbete, i form av att hitta de ord som är värdefullast för er, komma fram till vilka sidor som ska knytas till orden och även lägga upp en plan för hur arbetet på hemsidan ska göras. Se grunderna i SEO om du vill göra jobbet själv.

Google Ads – köp mer synlighet 

Ads är annonser som läggs in i sökresultaten på Google. Om det är hård konkurrens kring synligheten av de sökord som är intressanta för er är Ads ett sätt att ändå bli synliga snabbt. Men Ads är också ett snårigt område som kan göras hur invecklat som helst.

För att få ut så mycket som möjligt av de pengar ni investerar i Ads-annonser är det därför bra att ta hjälp av någon som verkligen kan. Vi hjälper er med en strategi för Ads-arbetet så att ni får ut bästa möjliga resultat. Börja med att titta i vår Google Ads checklista så kommer du en bit på vägen själv.

Blå bakgrund.jpg

Content – vi skapar innehållet 

För att hålla sig kvar på toppen både vad det gäller SEO och för att hjälpa Google Ads på traven behövs bra innehåll i form av texter. Vi hjälper er att skapa relevant innehåll till er hemsida.

Oavsett om det gäller blogginlägg, nyheter, en landningssida eller annonser har vi flera skribenter med erfarenhet av content marketing som säljer. Eller så bygger vi en ny hemsida till er med allt innehåll från grunden.

Vill du marknadsföra din hemsida på Google eller diskutera en digital strategi?

Hör av dig! Vi är ganska trevliga och Google certifierade.

Blå bakgrund.jpg