Köpa hemsida

Köpa hemsida webbyrå

När du behöver en hemsida gjord av proffs

Grattis!
Att köpa hemsida är ett projekt som kräver lite tankearbete för att det ska bli riktigt bra. Ni har tagit beslutet att köpa en hemsida. Det är första steget, sedan börjar det roliga. När vår webbyrå skapar hemsidor börjar vi med en grundlig analys och ställer er bland annat följande frågor:

  • Vad är syftet med hemsidan? (Nya kunder, portfölj, för medarbetarna.)

  • Vilken känsla vill ni förmedla till de som besöker hemsidan?

  • Hur ska vi se till att ni får nya kunder via hemsidan?

Analysen som ligger till grund för hemsidan är viktig för att den ska leverera det ni förväntar er och behöver den till. Därför är det viktigt att köpa en hemsida från en webbyrå som inte bara gör en snygg framsida utan som har tänkt igenom uppbyggnaden och som vet hur målen med hemsidan kan nås.

Köp en hemsida av en webbyrå som är mästare på SEO

Med bakgrund inom digital marknadsföring bygger vi sidor som inte bara är snygga. Det bästa med en hemsida köpt från oss är att de genererar nya affärer och nya kunder till er. Vi är även duktiga på att automatisera hanteringen kring nya kunder och affärer via hemsidan, och det hjälper vi er gärna med. Med oss som webbyrå får ni följande fördelar direkt vid start:

  • Anpassad till Google och sökmotoroptimerad för era tjänster.

  • Responsiv, snabb och säker hemsida.

  • Alltid uppdaterad teknik.

Vi säljer inte bara hemsidor

Du behöver säkerligen ett helhetsåtagande med marknadsföringen så att du faktiskt får trafik till din hemsida. Då hjälper vi dig med SEO och Google ADS så att du snabbt kan dra nytta av din hemsida. Köp en hemsida och se till att den får en flygande start.

 

Allt det tekniska med att köpa hemsida

Glöm allt vad kod är för något. Vår webbyrå sköter det tekniska med din hemsida.

Glöm allt vad kod är för något. Vår webbyrå sköter det tekniska med din hemsida.

Vi på Raqs sätter stor stolthet i att kunna hjälpa dig med allt när ni väl har bestämt er för att köpa en hemsida.
Efter det inledande startmötet går vi igenom checklistan som vi har för att ni ska få en ordentlig uppfattning om vilka steg som vi gör för att er nya hemsida ska bli så optimerad som möjligt. Nedan ett urval av allt som vi går igenom när vi startar nya hemsideprojekt.

Sökordsanalys

Ordentlig genomgång på vad ni har potential att ranka på och hur vi ska jobba så att ni ska nå toppen av Google och sökmotorerna

Domänhantering

Vi hjälper er flytta och hantera er befintliga domän så att ni inte ska få någon nedtid på hemsidan.

Hosting

Snabb hosting är oerhört viktigt för er placering på sökmotorerna. Tar din sida längre tid än 3 sekunder att ladda kommer du förlora nästan hälften av din trafik. Därför ingår hosting i världsklass när du köper en hemsida av oss.

Google my business

Ni får en uppstart och genomgång hur Google my business fungerar och kan hjälpa er i era lokala affärer. Säkerställer att information som öppettider, telefonnummer och adresser stämmer. Då kan ni synas på Google maps och i lokala sökningar gjorda från mobilen.

Javascript, css och annan grekiska

Självklart hjälper vi dig med kod om du önskar det. Vår strävan är dock att det ska vara så lite kod som möjligt på din hemsida så att du ska kunna underhålla och uppdatera den själv utan dyra mellanhänder.

DNS hantering

Vi sköter själva flytten av hemsidan från din befintliga leverantör till Squarespace. Snabbt och säkert.

Google Search Console

Vi tittar på vilken trafik ni har idag, hur folk som söker hittar er och säkerställer att ni inte tappar länkkraft och popularitet när den nya hemsidan lanseras.

ALT texter

Alla dina bilder får alt texter som berättar vad de innehåller. Sökmotorvänligt och bra för människor med nedsatt syn.

Att köpa en hemsida av Raqs har lyft antalet förfrågningar jag får från Google enormt.
— Bengt på Björkhagens lås

Varför köpa en hemsida av en webbyrå istället för att bygga en själv?

Som med allt annat hantverk kan man göra det själv men det blir inte lika bra. Det räcker med att du missar aktivera en funktion i Googles verktyg för att du inte ska få några förfrågningar över huvud taget. Vi har checklistor och processer på plats som ser till att din nya hemsida rankar högt och blir indexerad på ett korrekt sätt. Dessutom kan vi förmedla en känsla till dina besökare som gör att de vill handla av dig.

Ring idag för en diskussion hur det går till när du köper en hemsida av proffs.

Vi är en stolt webbyrå i Stockholm som du vill jobba med.

Köp en hemsida byggd i Squarespace

Du kan hantera hemsidan själv och det är enkelt, verkligen superenkelt. Glöm allt vad kod och plugin heter. Du får en hemsida i Squarespace som är redo att gå online och generera nya kunder till er från dag ett.
Dessutom har Squarespace nästan 25% av världsmarknaden på hemsidor så du är i trygga händer.

Vad väntar du på? Ring så tar vi en kaffe.