Tangentbord_1500x1001px.jpg

Digital byrå Stockholm

Raqs är en digital byrå i Stockholm. Vi är experter på säljande hemsidor, sökoptimering och annonsering på Google Ads. Vill du synas bättre på nätet eller få en effektivare hemsida som konverterar besökare till kunder, är det oss du ska prata med. 

Varför ska du använda dig av en digital byrå? Därför att 97 procent av alla människor i Sverige använder Google, 61 procent söker dagligen efter något på Google. Det betyder att det är en kanal vi använder i stor utsträckning när vi letar efter information eller saker vi behöver. Har du en produkt eller tjänst du vill marknadsföra är din egen hemsida en av de viktigaste kanalerna.

Hur hjälper en digital byrå i Stockholm dig?

Genom att:

  • Analysera din digitala närvaro

  • Hjälpa dig med en digital strategi

  • Optimera din befintliga hemsida

  • Bygga en ny säljande hemsida åt dig

  • Annonsera på Google Ads

  • Förbättra din synlighet genom sökmotoroptimering, SEO

Har du en hemsida som du är nöjd med men som du vill optimera och justera, börjar vi som digital byrå i Stockholm med att analysera sidan. Vi går på djupet i vår analys, både vad det gäller innehåll och hur hemsidan är byggd. Vi tar oss en titt på allt som påverkar sidan och hur den presterar utifrån vad ditt mål med hemsidan är. Målet kan vara att få fler personer att handla i en webbshop, få fler att fylla i ett kontaktformulär eller be om en offert. Det vi vill att besökare ska göra på en sida kallas att få dem att konvertera. Ju fler konverteringar, desto fler kunder – enkelt sagt. 

Hur får du fler konverteringar?

Hemsidans utseende och uppbyggnad är en stor del i hur många det är som konverterar. Det kan vara så enkelt som att man inte hittar kontaktvägen till ditt företag. Gör man det tydligare hur man kontaktar er kan konverteringarna öka. Ofta är det dock inte så enkelt utan många olika saker spelar in i att konverteringsgraden inte är så hög. En webbyrå som har koll på allt som har med den digitala världen att göra tar reda på vad det är som behöver justeras för att få fler besökare att konvertera. Vi gör ändringar så att din hemsida blir effektivare i strävan att ge dig fler kunder. 

Hur får du fler besökare?

Digital byrå Stockholm

När de besökare man har konverterar i stor utsträckning, men det ändå inte ger så många kunder som man önskar, kan problemet vara att man inte har tillräckligt många besökare till sidan. I vår roll som din digitala byrå i Stockholm kan vi hjälpa dig att få fler besökare till din hemsida. Vi kan göra det både långsiktigt genom SEO, sökmotoroptimering, samt kortsiktigt och snabbt genom annonsering på Google Ads. 

Att synas högt i Googles sökresultat är idag A och O för att folk ska hitta dig och ditt företag. Vi vet hur du blir hittad och hur du får folk att konvertera när de väl har hittat dig. 

Varmt välkommen till Raqs digitala byrå i Stockholm.