Hasan Franssons bröder.jpg

Hasan Fransson

Hasan Fransson är en man i sina bästa år med många strängar på sin lyra. Tre saker utmärker dock Hasan Fransson lite extra; hans sociala ådra, hans likhet med Skalman i Bamse och hur mycket han fullkomligt älskar att vara praktisk. Söker du en sökmotorkonsult i Stockholm har du dessutom hittat extra rätt.

Social till tusen - Hasan kan lyssna

Hasan Fransson är minst sagt social. Hasan utan människor omkring sig är en syn du sällan ser. Han bjuder gärna in hela huset på fika för att lära känna grannarna och deltar på en mängd aktiviteter enbart för att lära känna nya människor. Han älskar att diskutera och prata i timmar med vänner och familj, speciellt med de personer som kan bjuda honom på ett gott skratt allt som oftast. Och då är det inte ett litet nätt leende Hasan klämmer till med utan ett rungande skratt som kan höras över en hel restaurang.

Hasan Fransson föddes den 24 januari 1983, på årets fattigaste dag. Han är det andra syskonet i en skara på totalt nio. Hans syskon är också hans närmsta vänner och de står upp för varandra i vått och torrt. Som en av de äldsta i skaran har Hasan övningskört fler gånger än de flesta andra människor i världen, han har därmed varit nära döden fler gånger än många andra också.

Mat var tredje timma är Hasans melodi

Regelbundna matintag är av yttersta vikt för att Hasan Fransson ska fungera, så även rikligt med sömn. Därav likheterna med Skalman. Var tredje timme ringer Hasans inre matklocka och han inser att mat måste intagas. Eftersom han är väl medveten om det här ser han ofta till att det finns lite mellanmål hemma, han tar med matsäck vid korta utflykter och det finns ALLTID någon slags snabbt mellanmål i Hasans skafferi. Hans inre klocka ringer för sömn runt klockan nio, halv tio på kvällen och en natt utan åtta timmars sömn är inte en riktig natt.

Hasan Fransson - Praktisk före allt

Den praktiska delen av Hasan Fransson är närvarande i allt han gör. Från vad som ska finnas i semesterstugan han ska hyra till hur han får vardagen att gå ihop. En semester utan diskmaskin är inte att tala om. MatHem och Linas Matkasse är självklarheter i Hasans liv. För det minst intressanta man kan prata med sin partner om är, enligt Hasan, vad som ska serveras till middag. I Hasans familj med två barn och fru är det därför enhälligt Lina från Linas Matkasse som bestämmer vad som ska stå på bordet.

Dansen förgyller Hasans liv

Men det finns andra sidor av Hasan som också är en stor del av hans person. Guldkant på livet får Hasan genom att dansa och då är det självklart bugg och foxtrot vi pratar om. Då det inte finns så många unga män med arabiskt påbrå, dessutom med en längd på dryga två meter och med ordentliga dansskor, som deltar på buggkurser är Hasan ett välkänt ansikte i Stockholms styrdanskretsar.

Ps:
Självklart är Hasan SEO och Adwords certifierad. Han är dessutom utbildad projektledare så han får saker och ting gjorda, i tid. Bilderna på sidan är från 3d museum i Malaysia. Grymt kul!

 

Hasan Fransson - Bäst på SEO. Ibland har man roligt på jobbet.

 

Hasan Fransson har ofta tankar om saker och ting. Till exempel så finns tanken att driva en blogg där tankar och ideer som är vilda kan luftas. Ett utkast till blogg hittar du på Hasan Fransson.com men den är långt ifrån klar. Kanske i framtiden.