Seminariegruppen.jpg
 
 

Seminariegruppens inspirationsföreläsningar och företagsevent i Stockholm

På Raqs är vi stolta att få jobba med företag som gör något viktigt och intressant för sina medmänniskor. Semninariegruppen består av Gabriella och Pernilla som brinner för att utveckla grupper och människor. 

I Stockholm arrangeras det alltid event och tillfällena att ta med kollegorna på en eftermiddag ute på stan är oändliga. Om du planerar en företagsaktivitet så får du inte missa seminariegruppens inspirationsföreläsning i Stockholm. De arrangerar en eftermiddag med några av Sveriges bästa talare. Många tänkvärda ämnen och möjligheter att knyta gruppen närmare kring en intressant diskussion. 

Kombinera med att starta med lunch, gå på föreläsning och avsluta med en middag på kvällen. Vips så har du nöjda medarbetare som kommer prata om den här dagen under en lång tid framöver. 
Föreläsningarna är en gång i kvartalet och föreläsarna handplockas utifrån aktuella och populära ämnen. Fika ingår alltid samtidigt som gruppen får en möjlighet att mingla lite i pausen för att diskutera ämnet som tagits upp. 

När sjukskrivningarna ökar i höjden vill man gärna ladda batterierna och se till att alla mår bra. Lämna telefonerna hemma och se till att komma ut från kontoret. Det är garanterat ett företagsevent i Stockholm många företag återkommer till regelbundet. 

Vi på raqs hjälper seminariegruppen att nå ut till fler beslutsfattare som vill sporra sina team och få ett sammanhängande arbetslag som jobbar mot samma mål. Seminariegruppen får hjälp med:

  • Landningssidor

  • Google ads uppstart och uppföljning

  • Hjälp att analysera sin trafik. 

Att slåss om människors uppmärksamhet i Stockholm är tufft och det gäller att sticka ut på ett sätt som gör att människor prioriterar din tjänst. Vi är övertygade om att Gabriella och Pernilla kommer stå ut i mängden och alltid leverera upplevelser i världsklass i många år framöver. 

Det som uppnås efter den här kvällen är bla:

  • Energiboost

  • Lyckorus

  • En gemensam nämnare. 

Är du fortfarande inte övertygad över den här kvällens förträfflighet? 

Ring dem och säg att ni har fått en rekommendation av mig, Hasan Fransson, så kommer ni få ett specialpris. 

Ha en underbar eftermiddag.