Långtidsparkering Arlanda

Ska du ut och resa och letar efter en säker långtidsparkering vid Arlanda? ARN Långtidsparkering är en inhägnad långtidsparkering med kameraövervakning och personal på plats dygnet runt. ARN Långtidsparkering finns endast fem minuter från Arlanda och skjutsar dig till rätt terminal när du parkerar din bil hos dem. 

Därför ska du parkera hos ARN Långtidsparkering

  • Fem minuter från Arlanda

  • Säkert, inhägnat område

  • Personal på plats dygnet runt

  • Smidigt bokningsförfarande

  • Transfer till och från din terminal

Långtidsparkering Arlanda

Hög säkerhet på långtidsparkering

ARN Långtidsparkering har stort fokus på att det ska vara säkert att parkera sin bil hos dem. Parkeringen är inhägnad, har kameraövervakning på hela området och personal på plats dygnet runt. Det gör att de kan erbjuda hög service samtidigt som bilarna står tryggt parkerade. Servicen innebär bland annat att du kan lämna och hämta din bil när som helst under dygnet, eftersom ARN Långtidsparkering har personal på plats under dygnets alla timmar.

Användarvänlig hemsida och bokning

Du bokar långtidsparkering genom bokningsformuläret på arnlangtidsparkering.se. Hemsidan är utformad för att det ska gå snabbt och smidigt att boka sin parkering utan en massa krångel. Du kan välja mellan att betala direkt när du bokar hemsidan eller på plats när du parkerar bilen.

ARN:s hemsida och bokningsformulär är i en helt egen klass jämfört med många andra långtidsparkeringar nära Arlanda. De har verkligen funderat igenom hur de kan göra det lätt och smidigt för sina kunder. Det är en stor fördel med ARN Långtidsparkering.  

Transfer till terminalen

En av de bästa delarna med att parkera på ARN Långtidsparkering är att deras personal kör dig till terminalen när du har parkerat din bil. Varje kvart avgår det en transferbuss från långtidsparkeringen, som kör dig till din avgångsterminal. När du återvänder hem hämtar samma transferbuss upp dig vid den terminal du anländer till. I bokningsformuläret har du dessutom angivit ditt flightnummer vilket gör att det inte spelar någon roll om ditt flyg är försenat. ARN Långtidsparkering håller koll på din flight och ser till att hämta upp dig i rätt tid oavsett om planet är i tid eller försenat.

Tillval till din parkering

När du parkerar på ARN Långtidsparkering kan du välja att få din bil rengjord under tiden du är borta. Det enda du behöver göra är att lämna kvar nyckeln och meddela vilken typ av tvätt du vill ha genomförd på din bil. ARN Långtidsparkering genomför både invändig och utvändig tvätt.

På vintern kan du också göra tillvalet att komma tillbaka till en uppvärmd bil och få hjälp med att ta bort snö och is från bilen lagom till att du ska hämta upp bilen efter din resa. Parkeringen har även möjlighet att ladda upp till tio elbilar, vilket betyder att om du har en elbil kan du lägga till möjligheten att komma hem till en fulladdad bil.

Boka din långtidsparkering idag

ARN Långtidsparkering har cirka 280 platser och erbjuder även biluthyrning. För att vara säker på att få plats på en långtidsparkering med hög säkerhet och service är det en god idé att boka din parkeringsplats i god tid.