Kontorsstädning Stockholm

Några delar i ens vardag ska bara fungera, det ska till exempel bara finnas gott kaffe på arbetsplatsen, och det ska framförallt vara rent och fräscht där man arbetar och spenderar de flesta av sina vakna timmar varje dag. Kontorsstädning i Stockholm är en mycket konkurrensutsatt bransch, och ändå finns det så många kontor som faktiskt inte är fräscha. 

Raqs arbetar tillsammans med städföretaget Excelencia som erbjuder kontorsstädning i Stockholm. Vi vet att det är viktigt för både medarbetare och kunder som besöker företaget och kontoret att lokalerna ger ett trevligt första intryck. Det gör det om det är rent, fräscht och välstädat. Excelencia som leverantör av kontorsstädning i Stockholm håller alltid hög kvalitet på de jobb de utför. De lämnar inget åt slumpen utan har kontroll över varje steg.

 
Kontorsst%C3%A4dning+Stockholm

Nystartsprocess för varje kontorsstädning i Stockholm

Vid varje ny kund som kommer in till företaget startar de en nystartsprocess som pågår så länge som säljaren och nystartsansvarige anser att det behövs. Först efter att alla rutiner har kommit på plats och testats så att kunden är nöjd lämnar nystartsansvarige över till den ansvarige arbetsledaren. Det ger alla kunder en trygghet i att de får vad de förväntar sig och att de är överens med Excelencia om vad det är som ingår i arbetet och hur det ska utföras.

 

Trygghet som kund

En bra start är viktigt för en tjänsteleverantör, tappar kunden förtroende för en i början av relationen kan det vara svårt att arbeta upp det igen. Excelencias sätt att arbeta med nya kunder är därför genialiskt och ger dem ett försprång gentemot många andra leverantörer som missar detta viktiga steg.

Sex månaders provperiod

Alla kunder som Excelencia utför kontorsstädning i Stockholm åt har också en provperiod på sex månader. Det betyder att kunder som mot förmodan inte skulle vara nöjda kan säga upp avtalet med Excelencia utan någon bindningstid under sex månader. 

Regelbunden uppföljning av kontorsstädning Stockholm

När arbetet har kommit igång, rutiner är satta och arbetsledaren har introducerats efter nystartstiden fortsätter Excelencia att följa upp arbetet. Kunden är alltid i fokus för företaget och när arbetsledaren har tagit över är det den personen som ansvarar för att kvalitet och leverans ute på plats fortsätter att följa kundens önskemål.

Fler tjänster från Excelencia

Excelencia erbjuder självklart fler tjänster, bland annat inom städområdet, men även inom närliggande områden. Från Excelencia kan du även få hjälp med:

  • Golvvård

  • Hemstädning

  • Flyttstädning

  • Matt- och textiltvätt

  • Toalettinredning

  • Värdinnetjänster

  • Frukt och mjölk

Om Excelencia

Excelencia är ett mellanstort städföretag i Stockholm som samlar människor i alla åldrar och med alla olika bakgrunder. Företagets medarbetare brinner för att göra skillnad och stå ut i en bransch som många gånger fungerar på samma sätt oavsett vem man vänder sig till. Excelencia vågar utmana och försöker hela tiden erbjuda sina kunder lite mer än sina konkurrenter. Det gör att de ställer höga krav på sina medarbetare, på tjänsterna de erbjuder samt att de siktar högt vad det gäller att ha en bra arbetsmiljö och nöjda medarbetare. 

Hör av dig till Excelencia om du vill ha en offert inom deras olika tjänsteområden.