Digital strateg karta.jpg

Digital strateg till webbyrå

Raqs webbyrå söker en analytisk person som förstår vikten av att synas högt på sökmotorernas radar. Du känner dig bekväm med att ta beslut och kan sätta upp mål. Både för dig och för våra kunder. En digital strateg helt enkelt.

Dessutom hoppas vi att du värdesätter kaffe med kollegorna då erfarenhetsutbyte och gemenskap är två framgångsfaktorer som vi hoppas ska få dig att stanna länge. 

Dina arbetsuppgifter som strateg kommer främst att vara:

 • Sätta upp strategier och mål för våra kunder som vill synas högt på Google

 • Hantera Google Ads konton och kampanjer. 

 • Skriva säljande texter som får vem som helst att vilja köpa det du erbjuder. 

Har du tidigare trollat i analytics, spanat efter långa svansar i sökordsplaneraren eller bara letat dåliga sidor att optimera tror vi att du kommer trivas hos oss. Kan du dessutom wordpress blir vi överlyckliga. Saknar du någon färdighet men är rätt person kommer vi satsa på din utbildning och dela med oss av vår kunskap för att du ska bli trygg i dina arbetsuppgifter. 

Förmåner som digital strateg hos oss

Utöver att diskutera digitala strategier med ett härligt gäng får du följande förmåner utöver de vanliga.

 • Friheten att sätta din lön.
  Förutsatt att du kan motivera och leva upp till den.

 • Möjlighet att jobba var du vill.
  Vi hoppas att du är i Stockholm ibland och gör oss sällskap på slottet men sitter du hellre på en paradisö på vintern förstår vi dig.

 • Träna på arbetstid, eller ta en powernap.
  Din hjärna kommer bearbeta stora mängder data. Vi är övertygade om att hjärnan fattar bäst beslut efter ett ordentligt träningspass eller en vilostund.

Om webbyrån Raqs - Flera digitala strateger samlade

Raqs webbyrå är en uppstickare inom den digitala arenan som sätter stor vikt vid att våra kunder ska annonsera lönsamt och effektivt på de kanaler som finns. Vi kallar oss även SEO-byrå eller reklambyrå om det är mer önskvärt. Men titlar är inte så viktigt hos oss. Vi utgår från slottet, ett co-working space mitt i gamla stan Stockholm som erbjuder de bekvämligheter du kan behöva. Utöver dina direkta kollegor får du här 200 härliga personerna som sitter med oss på slottet.

Vill du arbeta med händerna finns det ett skaparbord med alla tänkbara pyssel och symaskin. Vid lunch är vi ett gäng som mediterar en stund i yogarummet för att samla kraft inför eftermiddagens tänkande. 

Självklart jobbar vi med förkortningar. SEO, SEM, PPC, CRO, CTR, CPM, CPC och ROI är vanligt förekommande. Kan du inte dem kan du alltid Googla. 

Digitala strategier - en lönsam internetnärvaro

Vi levererar lönsamma digitala strategier till våra kunder som är lönsamma från början. Det är därför önskvärt att du förstår och kan ställa upp Return on investment kalkyler och vad våra kunder får ut av att annonsera på Google och andra sökmotorer.

Varmt välkommen med din ansökan som digital Strateg till Hasan Fransson.